Voor wie en wat

Energie en balans
Je bent in balans wanneer je een evenwicht hebt gevonden tussen lichaam en geest. Deze balans is aanwezig in energie. Alles is verbonden met en door energie. Het leven draait om energie. In en om je eigen lichaam zit de energie in de aura’s, meridianen en chakra’s. Door je hier bewust van te worden, krijg je grip op je eigen balans in het leven (lichamelijke en geestelijke gezondheid).
Raak je uit balans dan verstoord je energiesysteem en krijg je klachten of wordt je ziek. Met energie kan ik de balans herstellen waardoor klachten verminderen of verdwijnen.

Kinderen
Het is mooi om te zien hoe kinderen snel en puur reageren op de energie.
Alle lichamelijke en geestelijke klachten komen in aanmerking voor behandeling. Enkele voorbeelden zijn slaapproblemen, eetproblemen, niet lekker in het vel zitten, zindelijkheid, onrust in het hoofd of lijf, hooggevoeligheid, concentratieproblemen, buikpijn, etc.

Volwassenen
Alle lichamelijke en geestelijke klachten komen in aanmerking voor behandeling. Het is niet nodig om “in de behandelingen te geloven”.
Voorbeelden zijn niet lekker in je vel zitten, burn-out, depressie, hulp bij kanker, hoofdpijn, rugklachten, pijn, vermoeidheid, onbegrepen klachten, etc.
Een aparte groep zijn de klachten vanuit het hoofd, naast hoofdpijn de Niet Aangeboren Hoofdletsels, zoals TIA, CVA/beroerte, Parkinson, dementie, etc.
Hierbij gaat het om verminderen van klachten en vertragen van processen.

Jouw ziel 

Jouw ziel weet wie je bent …
Jouw ziel weet waarom je een aards leven hebt …
Jouw ziel weet waar je naar toe gaat …
Jouw ziel kent alle antwoorden.