Weetje

Spiritualiteit en Meditatie

 

Jouw ziel weet wie je bent …
Jouw ziel weet waarom je een aards leven hebt …
Jouw ziel weet waar je naar toe gaat …
Jouw ziel kent alle antwoorden.

 

Spiritualiteit zit in iedereen, ook in jou!
Diep in jezelf weet je precies wie je bent. Je weet waar je voor staat. De vraag is of je daar ook naar durft te leven. Of je durft te handelen naar al de antwoorden, die je ziel kent….. Vertrouwen op en handelen naar je intuïtie is echter een hele stap. Hoe kom je dichter bij jouw spirituele zelf? Meditatie helpt je daarbij.

Energie en balans
Je bent in balans wanneer je een evenwicht hebt gevonden tussen lichaam en geest. Deze balans is aanwezig in energie. Alles is verbonden met en door energie. Het leven draait om energie. In en om je eigen lichaam zit de energie in de aura’s, meridianen en chakra’s. Door je hier bewust van te worden, krijg je grip op je eigen balans in het leven (lichamelijke en geestelijke gezondheid).

Meditatie
Geluk is een gevoel dat niet op straat ligt maar een onderdeel vormt van onszelf. Door naar onze intuïtie te luisteren en onze eigen zuivere doelen na te streven vinden we de rust en het geluk in onszelf.
Meditatie is een manier om tot rust te komen, waardoor je dichter bij je eigen ‘zijn’ kan komen. Hierdoor groeit je inzicht. Inzicht in jezelf en de gebeurtenissen om je heen.